February 25, 2009

NAMA KEKASIH PERTAMA ANDA??

mari kite ramai2 serikannye... dengan tajuk cukup senonim dengan setiap orang NAMA KEKASIH PERTAMA ANDA tak lojik ar kalau kamu sume tak penah bercinta sblm bertemu dengan si die sekarang nih... cepat... cepat... nyatakanlah dalam ruang ini.. in i BUKAN KEKASIH Cik Combat...
                               ini JUGAK bukan kekasih ati saye

BUKAN dia Yang memiliKi hati Cik Combat...

 

**izinkan Cinta itu hadir ...izinkanlah cinta mengintai...dan biarlah kita diintai cinta..bibir tak perlu berkata,bila hati sudah bersuara nada cinta & rindu**
 
Dicintai oleh,

8 comments:

Liliyuli said...

nama kekasih pertama?ermmm...errr..hurmmmm...rahsia...hehehe

isyqacombat said...

heheh....beritaw ja r..bukan da aper2...
tp kalo nak berahsia pon bukan ader aper2....uhhuhu....

laranti said...

saya akan berbagi cinta pertama saya disini ya.... nama kekasih pertama saya... kalo pertama kali nama boyfreind saya....Syafrie... tapi kekasih hati yang pertama saya cinta ... Roy..., setelah itu masih ada yang kedua, ketiga sampai akhirnya saya menemukan pasangan belahan jiwa saya sekarang ini... hehhehe...
tapi yang paling saya cinta... Dicky.... hiks.
Ayoooh siapa yang juga mau berbagi di blog ini....

speedrider said...

owh.. namanya Angelina Jolie. Tapi maintenance mahal sangat, tak sanggup wo.. jadi aku pun dump dia.. hahahhahaha

lolalyena said...

name kekasih pertama...lupa laa..hehehe... syok syok kelakar la isyqa..
yeap agreed with biarkan cinta bersuara tapikan tak semua cinta tu bahagia ...sometimes cinta tu merana... bila cakap pasal hati no one can resist coz it so subjective kan ? :)
applause to ur blog.. i love it

Ejaylicious said...

Cinta Monyet dan ungka ada la...ahak

Benrauf said...

tumpang lalu!
alang2 dah lalu aku jawab jugak la..

kekasih pertama, reny martina binti anwar martina.

kekasih kedua ayumi hamasaki, ke3 brittany murphy, ke4 zhang ziyi.

ok cukup 4. :D

Natasha Rahman said...

tak de kekasih pertama!

single hebat.