April 21, 2009

FINAL SEMESTER YG SADIS

kekadang tu..bile hidup ni x semuanya indah tok aku... ader time yang kite kene trima kenyataan yang kite akan kena hadapi satu dunia baru... . macam aku ni yang kan hadapi dunia pekerjaan... alamak..takut tu..ALLAH jer yang tau... bukan aper..kerja ni satu bidang yang kite belum pernah tempuh... banyak pasang surut dier... kalau tak tabah... abis laa... satu lagi..bab yang paling sedih..bile nak tinggalkan kampus... tinggalkan kengkawan... .almaklumlah..dah 3 tahun menghadapi suke duka bersama... kongsi cerita... lebih-lebih lagi dengan roomate tersayang... .susah payah semua wat sesama... . bila kite dah keluar..kite x kan jumpa lagi..yang benda macam tu... life campus... yang penuh dengan warna warni... ..memang best gile... dulu, kalau blaja... x ingat aper2 pun... almaklumlaa... duit sentiasa penuh poket..ade pulak mak bapak yang support... tapi bile keluar jer... dari kampus..semua dah b'tukar... kalau laki tu... kene cari duit nak kawin laa... .musti peningkan... . sedih sesangat nak tinggalkan kampus tercinta nih... .rase cam x nak keluar... walau cam ner pun life must go on... kena brani hadapi cabaran... .yeah... .i can do it... buat member yang mengenali diri ini... .sayang semua... muahhsss... adios... 

 
...
Ditulis oleh,

5 comments:

Muhammad Sayyid bin A Rahman said...

gudluck in ur coming life...moga segala kesenangan bersama kamoo~

sy lak lambar lagi..lagi 3 tahun nak selesai~adeh

tQ jd follower sy..dah siap ada sy link kat blog awak..

salam perkenalan dari padang, indonesia~

~Cinta Cukulet~ said...

saya pulak tak sabar nak keje..hehe tapi lambat lagi nak abis study uhuk uhuk

thanks jd follower saya..nanti saya link awak eh :D

_ciK ja_ said...

hohoho.. tabah2.. real world are really .. susah nak ckp.. luar dari gmbran.. rase nak duk je kat kampus.. besama2 toman2 tercinta..

zam said...

hooho...
sgt ske lagu ni...
dgr pagi2 tros cam nak wat taichi...
haha...
sweet 2 kno u...hhehe
thanx for the following...

salam...-zam..=)

Tajul said...

suka zaman student,lagi best.keje borink.tp yg boringnye jadi student time exam la,hehe.gudluck la kamu ek. :)